Wie zijn wij

Beaumont Verandermanagement B.V. is een onafhankelijk management- en adviesbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het Sociaal Domein. In de brede zin. Wij (bege)leiden verandertrajecten bij gemeentelijke afdelingen die gaan over werk, welzijn, zorg en inkomen.  Dat doen we niet alleen: we opereren in een uitgebreid netwerk van onafhankelijke bureaus, waardoor wij in staat zijn omvangrijke, complexe en specialistische vragen te beantwoorden.

Het bureau is medio 2004 van start gegaan. Oprichter en naamgever Ruud Beaumont heeft de stap naar het ondernemerschap gewaagd na veel ervaring opgedaan te hebben bij gerenommeerde adviesbureaus.

Verandermanagement

Ons bureau kan u in diverse rollen ondersteunen: als interimmanager, projectleider of adviseur bij het realiseren van gewenste of noodzakelijke veranderingen. Niet voor niets is ‘verandermanagement’ een belangrijke toevoeging aan de naam van ons bureau. In het merendeel van onze uitgevoerde opdrachten is de veranderkundige component prominent aanwezig geweest. En dat moet in de toekomst ook zo blijven. Het zijn juist die uitdagingen die ons mateloos intrigeren en inspireren. Alleen, aan veranderen om het veranderen werken we niet mee. Een verandering moet altijd een verbetering als doel hebben.

Sociaal Domein

Nooit een saai moment in de wereld van de sociale zekerheid, zorg en welzijn. Een werkveld dat vrijwel continue in beweging is, door politieke motieven, financiële omstandigheden, maatschappelijke bewegingen. Boeiend, dus. Onze ruime ervaring en niet-aflatende nieuwsgierigheid maken dat wij uw gemeentelijke organisatie echt vooruit kunnen helpen. Wij volgen de ontwikkelingen, bedenken oplossingen en voeren die ook uit. Verderop in onze website vindt u hier voorbeelden van en kunt u meer lezen over onze aanpak.

Netwerk

Beaumont Verandermanagement BV is lid van de Haagse Consultancy Coöperatie U.A. een samenwerkingsverband van 11 onafhankelijke adviesbureas met een grote diversiteit aan kennis en ervaring, maar met één gemeenschappelijke drive: topconsultant willen zijn. Zie www.haagseconsultancycooperatie.nl.

Wij werken samen met vele anderen. Adviesbureaus, interimmanagementbureaus, detacheringsbureaus, grote en kleine organisaties. Daarmee kunnen we onze opdrachtgever het beste bieden.