Visie

Verwacht van ons op deze website geen uitgebreide successtories en ingewikkelde modellen en aanpakken. Wij houden het graag eenvoudig, dringen door tot de kern en helpen uw organisatie vooruit. Natuurlijk werken we heel praktisch en doelgericht, maar wèl vanuit een gedeelde visie.
 

Verandermanagement in het Sociaal Domein

Hier zijn we goed in. Dit is ons werkveld. Daar voelen we ons vertrouwd en kunnen we onze opdrachtgever meerwaarde bieden. Vrijwel geen enkele oplossing kan zonder veranderingen worden toegepast. Vandaar dat wij hier veel aandacht voor vragen én nemen. Al onze opdrachten vroegen veranderingen aan medewerkers, management, processen en organisatie.
 
Een praktische aanpak mét visie
Wij willen graag weten welke ambities u heeft. Welke resultaten wilt u halen? Bij het stellen van die vraag, kijken we graag met u naar uw mogelijkheden. We kunnen immers niet allemaal aan de Olympische Spelen deelnemen, hoe graag we dat ook willen. Realiseerbaarheid is het sleutelwoord. Gezonde ambities in een gezonde organisatie.
 
Anders, maar niet té
Beaumont zoek graag naar andere wegen. We denken graag net even buiten de lijntjes. Maar we overdrijven niet. We willen niet anders zijn om het anders zijn. Anders moet bijdragen aan Beter.
 
Kennis van zaken
Als we al onze ervaring op deze website aan u zouden willen vertellen, wordt het een Wikipedia-achtige site. Vanuit vele interimopdrachten, projecten en programma's hebben we veel kennis opgebouwd over uw vakgebied. Als programmamanager voor de 3 decentralisaties (Participatiewet, Wmo en Jeugdzorg), als interimmanager Werk en Inkomen (Sociale Zaken) of Maatschappelijke Ondersteuning, als adviseur voor directies en management. Kennis van het werkveld toegepast op noodzakelijke veranderingen in uw organisatie.
 
Mensen zijn de sleutel voor succes
Mensenwerk. Dat is uw zorg. Wij helpen u en uw mensen om de gewenste prestaties te bereiken. Zoeken naar wegen om meer te halen uit uw consulenten, 'zelfredzaamheid en eigen kracht' geldt ook voor hen. Tegelijkertijd vergeten we de processen niet, zoeken we naar kortere wegen, leuke paadjes, en zorgen we voor goede ondersteuning. Samen brengen we uw organisatie op het juiste niveau. Een moderne gemeentelijke organisatie met oog voor de inwoners.